• Castrol

    Motorunuz için doğru yağları keşfedin!

  • Castrol

    En iyi hizmet standartları.

  • Castrol

    Motorunuzu zararlı etkilerine karşı koruyun.


Hakkımızda

Otomotiv sektöründe 38 yıl önce birkaç litre yağ satışıyla başladığımız yolculuğumuz, yenilikçi yaklaşımımız ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışımızla sürüyor. Sektörümüzde her geçen gün yeni başarılara imza atarak, geleceğimize yatırım yapıyoruz. Başarımızın gerçek mimarları ise daima en iyiyi hedefleyen ekibimiz ve müşterilerimiz olan 2000’i aşkın iş ortaklarımız. İnsan kaynaklarına yaptığımız yatırımla, BP’nin Türkiye’deki 23 distribütörü arasında 2004 yılında “Türkiye’nin En İyi Ekibi” seçildik. Siz iş ortaklarımızla kurduğumuz, yıllardır devam eden güvene dayalı, güçlü ilişkilerimiz de bize her zaman güç verdi. Başarılarımızı her geçen gün artırdı. 2007’de genel satış ve performansta, Türkiye Şampiyonu olduk, “2007 Yılı Genel Volume Satış Birinciliği” ödülüne layık görüldük. Bu ödülün gerçek sahipleri ise çalışma arkadaşlarımız ve paydaşlarımızdır. Bu gururu sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Siz iş ortaklarımızdan aldığımız enerjiyle yolumuza devam ederken, güveninize layık olmaya çalışıyoruz. Elde edilen başarılar, yolumuza emin adımlarla devam etmemizi sağlıyor ve geleceğimize artık daha da güvenle bakıyoruz. Heyecanımızı hiç yitirmeden, sizlerle birlikte yürümeye ve yatırım yapmaya devam edeceğiz. Durmak yok! Büyümeyi ve kazan kazan ilkesiyle hizmet vermeyi sürdüreceğiz.



Castrol Bilgi Bankası

HANGİ MOTOR YAĞI

Aracınız için en uygun Castrol motor yağını bulmak için tıklayın.

MOTOR YAĞINI NEREDEN ALABİLİRİM?

Size en yakın Castrol motor yağı noktasını bulun ve buraya yol tarifi alın.





Castrol

Biz Kimiz?
Castrol dünya çapında otomotiv, endüstriyel, denizcilik, havacılık, petrol arama ve üretim müşterilerine ileri yağlama ürünleri, gres ve ilişkili hizmetler sunan dünya lideri bir üretici, distribütör ve pazarlayıcıdır. Şirketin genel merkezi Birleşik Krallık'ta olup dünya genelinde yaklaşık 7.500 personeliyle 46'ın üzerinde ülkede doğrudan faaliyet gösterir. Ayrıca 74 pazarda da ürünlerimizi yerel olarak pazarlayıp satan distribütörler ile temsil ediyoruz. Castrol dağıtım ağı, 120 ülkeye yayılmış 800 liman ve 2000'in üzerinde distribütör ve acente ile yapılan ortaklığı kapsar.

Castrol her tür kişisel, ticari ve endüstriyel uygulamaya uygun yağlama ürünleri sunar. Otomotiv (2 ve 4 zamanlı motosiklet motorları, benzinli ve dizel otomobil motorları) grubuna yönelik ürünlerimiz içerisinde kapsamlı bir düz ve otomatik şanzıman yağ yelpazesi, zincir yağlayıcıları ve koruyucuları, soğutma suları, süspansiyon yağları, fren hidrolikleri, gresler, temizleyiciler ve bakım ürünleri yer alır. Ayrıca ziraat makineleri, fabrika, genel endüstri ve deniz mühendisliği kullanımları için de ürünler üretmekteyiz. Ürünlerimizin hepsi güncel küresel ve kimyasal ruhsata sahiptir ve kullanıldığı tüm lokasyonların uyumluluk gereksinimlerini karşılar.

• Otomotiv yağlama ürünleri: Otomobillere, motosikletlere ve ticari araçlara, madencilik ve ziraat de dahil olmak üzere ağır ticari araçlara yağlama ürünleri, özel ürünler (dişli yağları, gresler ve diğer yardımcı ürünler) ve hizmetler sunmak amacıyla geliştirilmiş ürün yelpazesi.
• Havacılık, endüstriyel, denizcilik ve enerji yağlayıcıları: Üretim, madencilik, sevkiyat, havacılık, petrol ve petrol arama endüstrilerine hizmet veren ve şirketler arası ticaret (business-to-business) odaklı tasarlanmış ürün yelpazesi. Küresel işletme operasyonlarımız, müşterilerimizin üretim süreçlerini iyileştirmeye odaklanarak daha yüksek verim, daha nitelikli çevresel ürünler ve üretim süreçlerinde optimizasyon ve güvenli ortam sağlama konularında tavsiyeler sunar.

Dünya genelinde bulunan 7 Ar-Ge merkezimizde geliştirilen öncü teknolojimizle her yıl yüzlerce yeni ürünü geliştirir ve test ederiz. Önde gelen endüstri markaları ile yakın işbirliği içinde çalışarak özel çalışma koşulları ve ortamlarına uygun tasarlanan çok sayıda yağlama ürünü üretiyoruz. Ürünlerimizin çoğu, Audi, Ford, MAN, Honda, JLR, Volvo, Seat, Skoda, Tata ve Volkswagen de dahil olmak üzere birçok marka tarafından tavsiye edilmekte, onlarla birlikte geliştirilmekte ve bu markaların yeni tüm nesil motor ve aktarma organları teknolojilerini desteklemektedir.